Månedens Sjåfør - Anders Christian Hansen

Månedens sjåfør har nylig meldt overgang fra Schenker og trives svært godt med friheten han opplever i Vennesla Transport.

1. august 2018
Av: Thomas Bergstøl

Hei Anders, står til?

Jo, bare bra, sommeren har vært fin, og det har vært mye jobb.

Så bra, du er en av våre nyeste sjåfører?

Ja, jeg startet i VT 01. Juni, temmelig nøyaktig to måneder siden. Jeg var så heldig å få starte med en ukes ferie, og så har jeg stort sett jobbet meg gjennom sommeren siden. Den har vært fin langs landeveien også må jeg si!

Tviler ikke! Hvilke ruter kjører du?

For det meste på Østlandet, fra Sarpsborg til Elverum og hele periferien rundt Oslo egentlig. Det blir selvsagt også noen turer fra Kristiansand til Oslo.

Hvilke rasteplasser anbefaler du?

Det er mange bra plasser rundtforbi Oslo-området. På sørlandet vil jeg trekke frem YX Lillesand i Brønningsmyrkrysset. Her er det hyggelig betjening, god mat og oss sjåfører kan få oss en dusj hvis vi vil.

Hva er dine beste opplevelser langs veien?

Jeg syntes det er gøy å kjøre langs veien når det er sommer og turister, og spesielt når du merker at du blir satt pris på av kunder. Da får man også lyst til å gi mer av seg selv. Et ekstra smil og «godt jobbet» gir til sammen mange små og positive opplevelser.

Hvordan trives du i VT?

Siden jeg begynte har jeg trives veldig godt, det er fine folk her og mye bra praktisk informasjon. Jeg opplever særlig at man får frihet på en spesiell måte, og det setter jeg veldig pris på. Det er på mange måter mer variasjon i arbeidsdagen, og man har mer å si selv. Og så liker jeg veldig godt å kjøre på østlandet. Det er viktig å ha en bra arbeidsdag og trives med det en holder på med.  

Hva skiller VT fra andre plasser du har vært?

At man har mulighet til å kunne bestemme mer selv. Det gir iallefall meg en mye mer spennende hverdag. Så syntes jeg også det er gøy at VT har et stort servicefokus overfor kunder. Da kan vi som sjåfører være med på å bygge opp at flere kunder skal velge oss. Dette er det gøy å være en del av.