Ny kontrakt med Nordisk Byggdistribusjon

VT forlenger samarbeidet med den sørlandsbaserte trevareimportøren.

27. februar 2019
Av: Thomas Bergstøl

VT fortsetter det eksisterende samarbeidet med trevareimportøren Nordisk Byggdistribusjon, og har inngått en ny avtale om leveranse av transporttjenester for resten av 2019.

Daglig leder dag Aksel Vabo i Nordisk Byggdistribusjon er fornøyd med avtalen.

- Vi er avhengig av å ha transportører som er pålitelige, og som sørger for at varen er hos kunden når de sier den skal være der. Vi ser selvfølgelig også på pris, men for oss er likevel ikke pris alt, hvis transportøren ikke leverer. Dette klarer VT, og jeg er fornøyd med samarbeidet vårt. Vi opplevde for eksempel ikke en eneste negativ tilbakemelding på dem gjennom hele 2018.

Avtalen innebærer at VT skal ta seg av all transport av selskapets varer fra hovedlageret i Kristiansand og ut til sluttkunder i Vest-Agder, Rogaland og nordover til Bergen.

Vil ha langsiktig samarbeid

Salgs- og forretningsutvikler Oddmund Aga i VT er også fornøyd med forlengelsen.

- Dette er en fin avtale for oss, som vil gi selskapet økt fyllingsgrad på bilene. Vi ser frem til å fortsette et godt samarbeid med Dag Aksel og Nordisk Byggdistribusjon resten av året.

Begge parter er også innstilt på at samarbeidet skal strekke seg videre utover 2019.

- Så lenge samarbeidet fortsetter slik det er idag ser jeg ingen grunn til at det ikke skal fortsette også på lengre sikt, avslutter Vabo.