Møt våre medarbeidere - Torstein Solås

Med lang fartstid i transportbransjen ser vår nye befrakter Torstein Solås frem til å jobbe med nye utfordringer i Vennesla Transport.

27. februar 2019
Av: Thomas Bergstøl

Torstein Solås har en enkel og god filosofi når det kommer til meglingsarbeid.

- Det gjelder jo at kunden er fornøyd. Hvis kunden er fornøyd så ringer han tilbake!

På spørsmål om hva hans nye stilling i VT skal innebære kommer nok et enkelt svar.

- Jeg skal fylle bilene.

Etter en lang karriere i transportbransjen, hvor 48-åringen fra Songdalen tidligere har trødd sine sko hos aktører som Tollpost Globe, HSD Transport, Cargo Partner - og senest 7 år som befrakter hos Nor Lines - har tiden og neste stopp nå kommet til Kulia og Vennesla Transport.

- Jeg startet jo i bransjen tilbake i `93, så det har jo blitt noen år nå. Forhåpentligvis har dette gitt meg litt nettverk som jeg kan dra videre på her.

Nå ser han frem til å møte en annerledes og spennende hverdag hos et selskap som ifølge ham selv «jobber på en annen måte enn jeg er vant med fra tidligere».

- Før jeg kom hit kjente jeg jo til VT fra utsiden, både som kunde og innkjøper. Nå som jeg er en fersk del av organisasjonen her så merker jeg at man jobber på en annen måte enn jeg er vant med. Dette gjør det bare desto mer spennende, og jeg gleder meg til å sette ordentlig i gang.

Skal fylle begge veier

På dette området er det særlig et punkt som blir nytt for ham: Hos VT skal han fylle «begge veier».

- Jeg er vant med å fylle bilene en vei, men her fokuserer vi på hjemturen også. Returlasten står like mye i fokus. For at dette skal gå opp er det en del ekstra man må ta hensyn til i hverdagen. Som befrakter må man tenke nytt og planlegge ekstra.

Han fremhever gode kolleger som viktige for ham i oppstartsfasen.  

- Her er det dyktige folk rundt meg som jeg kan trekke på, så jeg er overbevist om at dette kommer til å bli veldig bra.

Til sist fremhever han viktigheten av å ha en god dialog med sjåførene.

- For meg er dette svært viktig, da går arbeidet med å planlegge hverdagen og den viktige kjøre- og hviletiden mye enklere.

Torstein skal ha fokus på markedet vestover i Sør Norge. Ønsker du å komme i kontakt treffes han på: 

Mobil - 488 65 963

Mail - torstein@vennesla-transport.no